fredag 25 maj 2012

Layla - Jade Groove

Woohoo! Holo-fredag och jag är med! Fick hem ett till paket igår och kunde inte motstå att lacka med fina fina Jade Groove från Layla. Det här och Coral Glam är mina allra första Layla-lack, men absolut inte de sista. Ljusgrönt och det är helt galet mycke holo i det. Jag älskar det!!
Fuskar lite och bloggar från jobbet. Första bilden tog jag ute i solen på resten. Den andra är från igår kväll, med blixt. 






3 kommentarer:

  1. Åh vad fint! Jag är så sugen på hololacken från Layla! Jag har några frågor, hoppas det är ok. :-)

    Var har du köpt detta? Jag har inte hittat någon affär eller liknande som skickar till Sverige.

    Undrar också om ingredienserna står på flaskan och om du i så fall skulle kunna lägga ut dem på bloggen. Jag är nämligen allergisk mot en del vanliga ingredienser i nagellack, men jag hoppas att de inte ska finnas i Laylas lack. :-)

    SvaraRadera
  2. Det är galet fint! Såklart, man får fråga hur mycket man vill här och jag svarar efter bästa förmåga.:)
    Jag hittade detta på eBay, hos en säljare som inte verkar ha kvar dem längre tyvärr. Det fanns inte så många av dem att välja på.
    http://myworld.ebay.com/beautyzone2007/&_trksid=p3984.m1439.l2754
    Ingredienserna är som följer:
    butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isopropyl alcohol, adipic acid/neopentyl glycol/trimelitic anhydride copolymer, acetyltributylcitrate, polyurethane-10, silica + may contain: ci77000(aluminium powder), mica c.j.77891(titanium dioxide),c.j.15850(red nr7 lake, red nr6 lake), c.j.77510(ferric ferrocyanide), c.j. 15880(rednr 34), c.i.77491, c.i.77942, c.i.77499(iron oxides)
    Lite svårt att se vad det står, så eventuella stavfel finns, men jag hoppas detta hjälper dej iaf. :)

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för ditt svar och tack för att du la ut innehållslistan! Inget av det jag är allergisk mot fanns med så jag kan shoppa loss på Laylas holos, om jag bara kan hitta dem. Jag kollade länken och det visade sig vara en säljare jag ofta handlar av på eBay (brukar mest köpa Color Club-lack från dem, de är superbilliga). De har snabb leverans och bra service. Jag ska maila dem och höra om de får in holos från Layla igen. :-)

    SvaraRadera