lördag 27 oktober 2012

På väg hem till mej.

Det första jag gjorde när lönen kom in på kontot var att köpa detta lack. Och med det första menar jag att jag satt vid datorn strax efter 12 på natten och beställde det. Fick ett bra pris på det från Amazon. Hoppas nu att det inte ska vara några problem att få hem det. Har läst om mer eller mindre skräckhitorier i Lacka - Byt-gruppen på Facebook.

The Man With the Golden Gun kommer snart vara min!

torsdag 25 oktober 2012

Skittles - Tropical

Eftersom jag visade skittles på naglarna i förra inlägget, så tänkte jag visa originalet i detta. :) Mitt absoluta favoritgodis när jag bodde i Staterna. Så här i efterhand önskar jag att jag varit en lacknörd redan då. Tänk vilken samling jag kunde ha nu...mm, dreglar lite när jag tänker på det.


onsdag 24 oktober 2012

OPI - Outrageous Neons Skittle

Det börjar bli mörkt ute. Jag vill inte. Därför tog jag de allra mest lysande färgerna jag har och lackade med idag. Outrageous Neons från OPI var faktiskt en vinst och jag fick hela setet med de söta minilacken. Fyra färger; Ridiculously Yellow, Formidably Orange, Riotously Pink och Seriously Purple plus White Base och Top Coat. Jag hade svårt att välja vilket jag skulle ta så det fick bli en skittle. Då sparar jag ju lite på de små flaskorna också, så de räcker längre. De tre översta bilderna är utan topplack (jag använde mej av Seche och inte det som följde med) och de tre under är med. Det blev ett lager av det vita och tre var av de andra. Inte riktigt nöjd med den lila, skulle nog ha behövt ett fjärde (!) lager där.








tisdag 23 oktober 2012

Blå Måndag med OPI - Into the Night

Åh jag är helt lyrisk över detta vackra lack! Har ni sett liksom. det glittrar och blänker och gnistrar och skiner om mina naglar. Nu var det ett tag sen jag bar detta, men tänkte att det passade att visas upp idag, Blå Måndag och allt. Det är en mycket fin blå som går lite mot det lila hållet med frostfinish, men utan de där förbenade penseldragen. Into the Night var det enda lacket jag skaffade ur OPI's The Amazing Spiderman collection och det känns som att det räcker så.







fredag 19 oktober 2012

Holofredag med Cactus' Magnesium

Holofredag!! Och jag är med, skräll. :D Det var ett tag sen nu. Dels beror det på swatchningen av CG-lacken, dels pga avsaknaden av sol som inte gör det lika kul att bära holo-lacken. Det känns som att man 'slösar' lite på dem då. Men idag kunde jag inte motstå Magnesium från Cactus' första egna kollektion. Grönt med turkos toner, enligt upphovskvinnan själv, och jag håller med. Det är vackert, det räcker med ett lager för att få det täckande (vilket annat holo klarar det??) och en kan inte annat än älska regnbågarna som dansar förbi på ens fingertoppar. I love it! Det torkar aningens åt det matta hållet, men det är inget fel med det. På sista bilden har jag dock lagt på ett lager Seche Vite. Ville se hur det blev då. Och det blev lika fint. :)






torsdag 18 oktober 2012

China Glaze - First Mate

First Mate är ett mörkt blått creme-lack med en lätt dammig effekt. Kommer från China Glaze's Anchors Away-kollektion från 2011. Inget lack jag hurrar för men jag gillar det ändå mer och mer för varje gång jag bär det. Det är fint i sin enkelhet liksom. Och lättlackat, två lager blev det, men kunde absolut ha klarat mej på ett om jag varit lite noggrannare.







onsdag 17 oktober 2012

Lite tröst.

Eftersom jag fr.o.m. idag, onsdag, kommer vara sjukskriven några dar är det tur att jag har lite nytt att trösta mej med, titta på och lacka med. China Glaze-swatchningen fortsätter, men det börjar bli lite tråkigt. Tycker ni också det kanske?

Mina första Models Own-lack Emerald Black, Purple Blue, Pinky Brown, Aqua Violet, Indian Ocean & Purple Haze. Köpta från Models Own hemsida.
 
OPI - Black Cherry Chutney, Orly - Can't Be Tamed, China Glaze - Exotic Encounters, Glitter Goblin & Rougish Red. Köpta från TransDesign.

OPI - Romeo & Joliet. Vunnit i auktion på Tradera.

OPI - Brand New Skates. Fått genom byte via Lacka-Byt-gruppen på Facebook.

måndag 15 oktober 2012

China Glaze - Eyes Like Sapphire

Åh, denna helg var jag på en underbart rolig resa till Stockholm med några fina vänner. Vi åt en massa god mat, kollade i lite affärer, var på IKEA Kungens Kurva (såklart) och träffade lite fler vänner. Som ni kanske märkte hade jag gjort i ordning några tidsinställda inlägg. Tyvärr blev det ingen nail art för mej, nästa helg kanske. 

Här kommer mitt bidrag till Blå Måndag iaf. Eyes Like Sapphire från We Adorn You-kollektionen från 2006. Ett snyggt blått lack, lutar lite åt Klein-blått(?), med fintkornigt silverglitter i som gör att det glimmar och skimmrar vackert på nageln. Det var ganska skirt så tre lager fick det bli innan jag var nöjd. Men åh så nöjd sen! :)

 




 

lördag 13 oktober 2012

China Glaze - Emerald Fitzgerald

Mmm, Emerald Fitzgerald. Jag älskar't! Det liksom glöder en mörkgrön eld på mina naglar när jag bär det här lacket. Hur fint som helst. Det är ett mörkgrönt frost-lack som går lite åt det blå hållet. Såg att Scrangie hade beskrivit det som 'rökig påfågel', eller smokey peacock då. :D Och jag håller med henne där. Vintage Vixen-kollektionen från China Glaze är riktigt fin och jag kommer på mej själv med att undra varför jag inte har fler lack från den. Känner att jag måste råda bot på detta, inom en snar framtid.








fredag 12 oktober 2012

China Glaze - Electric Pinapple

Jag gillar verkligen Island Escape-kollektionen från China Glaze, dock kommer jag nu visa det lack jag gillar minst. Electric Pinapple är ett ljusgult, ganska lysande cremelack med en hint av grönt. Men jag var ju bara tvungen att ha hela kollektionen, och jag ångrar inte att köpte detta.







torsdag 11 oktober 2012

China Glaze - Electrify

Förra veckan var jag på ett alldeles underbart fint bröllop. Och då var jag ju tvungen att något passande på naglarna. Jag bar en jadegrön klänning och guldsmycken, så ett guldlack kändes som den bästa matchningen. Och mitt val föll på Electrify från The Hunger Games-kollektionen. Det är packat med guldigt och rött glitter, vilket ger det ytterligare en dimension om man jämför det med tex. Cleopatra. Tre lager blev det för tillfredsställande täckning.


 

 

 






Bra VS. dålig packning.

Igår fick jag paket. Och om en väntar på paket innehållandes nagellack, då vill en inte att kuvertet (!?) som det kommer i ska se ut som nedan. Som tur var hade posten uppmärksammat att det gått sönder och stoppat det i en förseglad platspåse. (alltså borttagen på bilden) Jag kände att jag var tvungen att skriva till hen som det kom ifrån och påpeka detta, så det inte händer igen. En vet ju aldrig, nästa gång kanske lacket är borta och det vill ju ingen vara med om.



Fick ett till paket igår, mycket bättre packat. Först en stor låda, sen en mindre där lacken var packade tätt med bubbelplast i ändarna. Way much better!



onsdag 10 oktober 2012

China Glaze - Electric Beat

Om Dance Baby, som jag visade igår, var en nyans från babyrosa då skulle jag vilja påstå att Electric Beat är en nyans från babyblått. Det här var mycket mer lättlackat och ni ser ju själva glansen. Två lager är det här, utan överlack ska tilläggas.